Greenfee

Vi har delat upp vårt spelår
i fyra säsonger

Greenfee Avgifter

Junior

Juniorer som tillhör klubbar inom BDGF spelar med fri greenfee.
Övriga juniorer betalar halv senior-greenfee.

Golfhäfte

Innehavare av Golfhäftet betalar 250 kr, gäller alla tider och vid ett speltillfälle.

Greenfee Checkar

Greenfeechecken ska ha aktuellt år för att vara giltig.
Greenfeecheckens giltighetsår står väl synligt på checken.
Checkar som saknar giltighetsår är kopplade till väldigt gamla och inaktuella sponsoravtal och är ej giltiga att nyttjas.

VIP-Brickor

VIP-Brickor ska vara registrerade i vårt GIT-system. Bokning sker i  GIT Företag. Om tiden bokats privat ändras inbokad tid av kansliet till företagsbokning.
En tid/bricka/tillfälle.

Greenfee

Samarbete

*Gäller endast för fullbetalande medlemmar utan någon form av restriktion i sitt medlemskap. Med fullbetalande (fullvärdiga) medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift får spela obegränsat på hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan form av begränsning.

Lidköpings Golfklubb Greenfee samarbete

Lidköping Golfklubb

Greenfee med Rabatt

Lundsbrunn Golfklubb Greenfee samarbete

Lundsbrunn Golfklubb

Greenfee med Rabatt

Greenfeeöverenskommelse BDGF Lågsäsong

Lågsäsong:  1 september – 31 maj
Måndag – Torsdag: Alla tider
Greenfee för fullvärdiga medlemmar: 300 kr

Undantag:
Brastad Golfklubb: Greenfee 150 kr.
Norra Backa Golf: Greenfee 200 kr

Viktig information !

Rabatten gäller för och hos de klubbar som anslutit sig till alternativ samarbete BDGF Lågsäsong.
Observera: Rabatten gäller inom distriktet fullt betalande, fullvärdiga medlemmar, inte någon typ av vardags-eller greenfeemedlem.

Klubbar anslutna till BDGF Lågsäsong

Greenfeeöverenskommelse BDGF Högsäsong

Högsäsong: 1 juni – 31 augusti
Måndag – Torsdag: Alla tider
Fredag – Söndag efter kl:14.00
Alla röda dagar efter kl:14.00
Greenfee:  100 kr rabatt på ordinarie greenfee.

Undantag:
Brastad Golfklubb greenfee rabatt: 50 kr.
Norra Backa Golf greenfee rabatt: 50 kr.

Viktig information !

Rabatten gäller för och hos de klubbar som anslutit sig till alternativ samarbete BDGF Högsäsong.

Klubbar anslutna till BDGF Högsäsong

Greenfeeöverenskommelse BDGF Juniorer

Juniorer Alla juniorer, upp till och med 21 år, med officiellt handicap och medlemskap i någon av distriktets klubbar, har fritt greenfeespel hos varandra alla dagar hela året.

Mottagande klubbs regler tillämpas vad gäller tidbokning och hcp-regler.

För att det fria spelet ska gälla måste spelaren ringa senast dagen före och kontrollera att det passar mottagande klubb. Detta gäller under den period, då klubben har tidbokning. Spelaren kan då bli hänvisad till annan tid som är bättre ur klubbens synpunkt.