[  FÖRETAG  ]

Företagsgolf

Välkommen till en härlig golfdag på Uddevalla Golfklubb!

Vill ditt företag arrangera ett bra evenemang är Uddevalla Golfklubb ditt alternativ.
Vi ser till att ditt företag och dina kunder får en bra upplevelse.
Allt från golf, service, tävling, mat och shop till egna tillval.

Så här enkelt är det att arrangera företagsgolf på Uddevalla Golfklubb

Att arrangera en företagsgolf på Uddevalla Golfklubb innebär att du kan lägga all tid på dina inbjudna gäster så du och de får en trevlig dag på golfbanan. Vi tar hand om allt det praktiska före, under och efter. För att underlätta för dig har vi tagit fram ett grundpaket.

I grundpaketet ingår:

• Banguide
  • Personliga scorekort
  • Incheckning
  • Lottning och utskrift av startlista
  • Starter
  • Resultatservice
  • Resultatlista
  • Närmast hål och längsta drive
  • Plats för marknadsföring (under dagen)
  • Egen flagga vid klubbhuset
  • Tillgång till konferensrum

Tillvalslista

Spel med Pro

Klubbens tränare spelar ett antal hål med varje parti och om så önskas ges tips om taktik och strategi på banan.

Beat the President

Utmana vår ordförande någonstans ute på ett av banans hål. Det kan vara att komma närmare flaggan på ett korthål eller slå längre från tee. Den/de som lyckas vinner ett pris.

Clinic

Närspelsclinic eller clinic på driving-range där klubbens tränare ger deltagarna råd om hur man bör tänka och agera för att spara slag och ha det roligare på golfbanan.

Fler Alternativ

Prova på Golf

De som ännu inte spelar golf får en enatående introduktion till golfens underbara värld av klubbens tränare. Banan, spelets idé, korta och långa slag och en avslutningstävling på 9-hål ingår. Jättepopulärt både bland deltagarna och hos värdföretaget. Äntligen en möjlighet att bjuda med viktiga personer som inte spelar golf.

Företagsträning

Inför företagsgolfen, eller för att stärka ”golfgemenskapen” på ert företag, kan ni arrangera golfträning i grupp. Bjud in de som skall delta i företagsgolfen till en gemensam träning som förberedelse.

vad väntar du på!

Kontakta klubben så börjar vi planera. . .