Service

Behöver du hyra en vagn, klubbor, en golfbil eller kanske parkering för din husvagn/husbil. Inga problem! Tänk bara på att boka parkering eller golfbil i god tid.

Låter det kul med golf?
Så här kommer du igång, antingen för första gången eller som återvändare, som barn eller vuxen.

Företagsgolf

Vill ditt företag skapa ett bra evenemang är Uddevalla GK ditt alternativ. Vi ser till att du och dina kunder får en bra dag. Allt från golf, service, och tävling till egna tillval.

Golfpaket

Vi har ett mycket nära samarbete med några riktigt bra hotell i vår närhet. Boka ett greenfeepaket hos något av hotellen så får du det bästa av flera världar.

Banguide

Se detaljer över banan hål för hål och planera ditt spel. Lite ”tips från coachen” ingår naturligtvis.

Service

quotes-b2

“Blir du jäktad av den fyrboll som följer tätt efter dig,
vinka förbi dem och öka takten.”

- Deane Beman