Bokningsregler

Varje spelare som vistas på banan skall ha en inbokad tid. Att anmäla sin ankomst är obligatoriskt.

Ankomst meddelas eller markeras senast 15 minuter före bokad starttid. Anmälan om ankomst kan ske via kansliet (kanslist eller självbetjäning) eller i appen MG Bokning.

Kansliet äger rätt att sätta in köande spelare om angivna tider ej hålls. Kansliet kan också sätta ihop två-bollar till fyr-bollar för att få jämnare flyt på banan.

Scorekort finns tillgängliga via kansliet eller digitalt via appen OnTag.

Full Greenfee gäller per dag. Vill man spela två ronder, får andra ronden bokas tidigast efter att den första ronden är färdigspelad.

Flygfältet

Vi har som en av få golfklubbar ett flygfält i anslutning till vår golfbana eller kanske det är mer rättvist att säga mitt i vår golfbana.

Detta innebär att vi som spelare måste passera över flygfältet vid minst ett par tillfällen på en golfrunda.

Flygplan vs. Golfbilar & Spelare

Flygplan är ganska tunga och svårmanövrerade, golfbilar och människor är i detta sammanhang små. Av säkerhetsskäl måste vi därför visa hänsyn till varandra och vara rädda om oss när vi passerar flygfältet till fots eller i fordon.

Flygplan har alltid, alltid företräde!

De kan inte stanna eller gira vid start eller landning. Dessutom hörs flygplanen nästan inte när de landar så därför är det oerhört viktigt att du tittar!

Regeln är att stopplikt gäller!

Du SKA alltså, vare sig du kör golfbil eller promenerar, stanna och titta noga innan du startar din färd över flygfältet och göra så VARJE gång!

Överdriv proceduren; Stanna, titta åt Vänster, titta åt Höger, titta UPPÅT. Först när du försäkrat dig om att det inte är någon flygmaskin av något slag på ingående eller utgående, kan du passera!

No show

Får du förhinder och inte kan spela på den tid du bokat, måste du senast 2 timmar innan meddela detta till kansliet eller avboka tiden på Min Golf.

Detta gäller även om en 3- eller 4-boll är bokad och någon i bollen fått förhinder.

Ej avbokad tid eller ej anmäld ankomst anses som ”NO SHOW” och följande avgifter faktureras oavkortat: Full Greenfee (gäller både medlemmar och gäster).

Betalningsalternativ

Min Golf (enklast och bäst)

MG Bokning

Kansliet (kanslist eller självbetjäning)