[ Medlem ]

Medlemskap & Avgifter

Spelar du mycket eller lite golf? Vi har ett medlemskap som passar dina behov. Motionärer och tävlingsgolfare, medlemmar och gäster. Hos oss kan alla trivas och utveckla sitt golfspel. Välkommen att bli en del i vår gemytliga gemenskap!

Vardag
5 600kr

Fullvärdig

6 400kr

Greenfee

NY MEDLEM

Vi vill välkomna Dig som medlem!
Därför erbjuder vi dig rabatterad årsavgift under ditt allra första år med oss.

4 600kr / år 1

Autogiro 408 kr

JUNIOR

1 000kr

JUNIOR

2 000kr

STUDENT

PASSIV

1 000kr

KOMBI

FAMILJ

1 Senior + Junior/er

7 500kr

FAMILJ

2 Seniorer + Junior/er

13 500kr

100 000kr

90 000kr

30 000kr

Medlemskap FAQ

För att bli medlem skrollar du ner på denna sida och klickar på knappen ¤Medlemsansökan. Följ sedan instruktionerna på sidan. Har du frågor kontakta ekonomi(@)uddevallagk.se

Det finns 4 olika betalningsalternativ.

• Betalkort via Min Golf
  • Autogiro via Min Golf
  • Överföring Swish
  • Bankgiro via Faktura

Så hör gör du vid de 4 olika betalningsalternativen.

1. Betalkort via Min Golf

Gå till sidan ”Min Golf” och logga in.
Du hittar årsavgiften under Min Golf > Mina Inställningar. Sedan är det bara att följa anvisningarna.

2. Autogiro via Min Golf

Se punkt 1 och vid betalningen kan du välja autogiro och där ska en blankett fyllas i med uppgifter om vilket konto avgiften ska dras från m.m.
Betalningen delas då upp på det antal månader som är kvar på året. För varje autogiro-delbetalning tillkommer 25 kr i admin.avgift.
OBS! Underskriven bankgiroblankett ska ha kommit klubben tillhanda, via kansliet,  via post eller via mejl till ekonomi(@)uddevallagk.se, innan autogirot kan aktiveras.

2. Överföring Swish

Använd Swish nr 123 614 133 7. Ange ditt Golf-Id i meddelandefältet.

4. Bankgiro via Faktura

Skicka ett mejl till ekonomi(@)uddevallagk.se och berätta vad du vill betala så skickar vi en faktura till dig. Fakturaavgift 50 kr.

SE MER INSTRUKTION HÄR >>

Första gången betalas årsavgiften i samband med att du börjar spela, vilket kan vara när som helst under året.
De kommande åren läggs avgiften upp på ‘Min Golf’ i början av november  för betalning senast januari.

Ditt medlemskap varar så länge som du inte säger upp det.
Uppsägning av medlemskap ska göras senast 30 november inför kommande kalenderår.

För att säga upp ditt medlemskap skickar du ett mejl till ekonomi (@)uddevallagk.se med besked om att du vill lämna klubben.

Din spelavgift är aktiv från den dagen du betalar till nästkommande årsskifte. Detta kan vara bra att komma ihåg om du t.ex. ska åka utomlands i början på det nya året.

Oftast räcker det med en utskriven kopia av det kvitto du får på Min Golf eller din bank men om det inte skulle räcka skicka då ett mejl till ekonomi(@)uddevallagk.se så får du ett kvitto av oss.