Tack till alla volontärer och frivilligarbetare

På lördagen anordnade ledningen för Uddevalla Golfklubb en mycket lyckad 'Volontärernas Dag'

Dagen började med en en tävling i kamratlig laganda och avrundades med en gemensam måltid bestående av Annicas utsökta gulaschsoppa med hembakt bröd.

Naturligtvis avslutades det hela med prisutdelning, men med den kamratliga andan som genomsyrade hela dagen hade de flesta lagen lika poäng och datorn fick slumpa fram fyra lag till de bästa placeringarna.

En allt igenom trevlig dag för att på ett fint sätt uppskatta och tacka de fantastiska människor som ställer upp i vått och torrt för att se till att vi allasammans har en trevlig golfklubb och en fantastisk golfbana att spela på.

Bildkollage

En samling bilder som får tala för sig själva.

Föregående
Nästa