Var Rädd om Vår Banpersonal!

Golfsäsongen har startat upp på allvar och ingen har väl missat att vår bana är väldigt populär? Det är självklart både roligt och bra att både i vår egen klubb och hela Sverige har golfen fått en uppsving!

Men något som händer när det spelas mycket golf och många vill ut på banan, är att det ibland blir svårt för banpersonalen att arbeta och hinna med alla moment som skall göras för att hålla banan i topptrim. Klippning och skötsel under perioder med mycket spel tar mer tid och medför ökade risker, främst för just banpersonalen. Ibland leder detta till “incidenter” mellan banpersonal och golfare, det vill säga att golfbollar slås mot banpersonalen eller att bollen kommer nära personalen utan att klartecken har gjorts.

Det är viktigt för oss alla att banpersonalen kan sköta banan på ett säkert sätt.
Så snälla snälla alla golfare på Uddevalla Golfklubb, var rädd om vår banpersonal!