[ Träna ]

Börja Spela Golf på Uddevalla Golfklubb
Spela på Uddevalla Golfklubb

Kurs och avgift

Du lär Dig under kursen grunderna i spelet och påbörjar resan mot det Gröna Kortet. Vi följer Svenska Golfförbundets rekommenderade utbildningsplan vilket borgar för högsta kvalitet och innehåll.

Kursen innehåller följande:

• 11 timmar utbildning, teori och praktik, i grundkursen
  • Lån av klubbor under kurstiden
  • Teorimaterial
  • Fadderverksamhet
  • Fria övningsbollar under kurstiden
  • Du kommer att få möjlighet att köpa ett komplett startpaket med klubbor+bag till rabatterat pris.

Paketpris på kurs

Kurs 1 800 kr, för dig mellan 12 – 15 år 1 500 kr.
Kursavgiften betalas till Klara Golf.

Du lär Dig grunderna i spelet och påbörjar resan mot det Gröna Kortet. Vi följer Svenska Golfförbundets rekommenderade utbildningsplan vilket borgar för högsta kvalitet och innehåll.

Vi anordnar kurser löpande under säsong

Redan många förfrågningar om Nybörjarkurser 2020, anmäl Dig nu för att komma med i den första !

Vårens kurser startat upp i början på april och kommer att hållas onsdagar alt torsdagar e.m och lördagar f.m. Ev kan någon kurs vara utlagd endast på vardagskvällar.

Många har redan hört  sig och visat intresse vilket är oerhört positivt.

Du anmäler ditt intresse per mail till klaragolf@telia.com intresseanmälan är inte bindande men ger oss bättre möjlighet att planera antalet kurser. Din anmälan skall innehålla Namn, mobilnr, mailadress på samtliga ev deltagare.

Du kommer att per mail få exakta tider och och kursinnehåll en bit in på det nya året.
Har du frågor angående klubbens nybörjarutbildning är du välkommen att ringa mig på 070-6729522.