Stort Tack!!

Stort tack till alla våra medlemmar som hjälper till att stödja vår klubb och tack också till Gräsroten som ställer upp för att stödja föreningslivet. Här kan du som medlem ta del av Gräsrotens meddelande till vår klubb.

Hej Uddevalla GK

De senaste sju åren har Svenska Spel, via vårt initiativ Gräsroten, delat ut närmare 400 miljoner kr till ungdomsidrotten i Sverige. I vanliga fall sker den årliga utbetalningen i november månad. Vi ser nu att många föreningar har det svårt på grund av situationen som vi befinner oss i och därför har vi beslutat att göra två utbetalningar i år.

Den 6 maj sker en förskottsutbetalning, där ni och 3 600 andra föreningar får dela på 20 miljoner kr.

Ert belopp i denna förskottsutbetalning är:
1 751 kr

De 20 miljoner som delas ut i samband med förskottsutbetalningen kommer att justeras vid den ordinarie utbetalningen i november. Använd tiden fram till dess för att stärka upp med fler supportrar, så att höstens utdelning blir riktigt bra!

Hoppas pengarna kommer till nytta. Tack för att ni gör svensk ungdomsidrott bättre!

Svenska Spel