[ Spela ]

Service

Med personlig service och extra omtanke om våra gäster hoppas vi kunna erbjuda upplevelser utöver det vanliga. Hos oss står spelaren alltid i centrum!

Golfbil

Följande bokningsregler gäller

• B-körkort eller förarbevis för terrängskoter.
  • Fordonen ska bokas i god tid, dock minst en dag innan planerad golfrunda.
  • Efter golfrundan ska fordonet städas ur, låsas och sättas på laddning innan du lämnar det.
  • Nyckel till fordon hämtas och lämnas på kansliet.

Två bilar står till förfogande för personer med funktionsnedsättning.

• Golfbil skall bokas senast en dag i förväg.
  • Endast en bokning åt gången och max två bokningar per person och vecka.
  • Uppvisande av giltigt tillståndsbevis är ett krav.
  • Nya tillstånd utfärdas av kansliet
  • Om ingen av intygs-bilarna är tillgänglig erhålls 50 kr i rabatt för övriga bilar.
service-golfbil
Ställplats

Husbil / Husvagn

10 elplatser till husbilar och husvagnar finns att tillgå. Kontakta kansliet angående tillgänglighet.

• Incheckning från kl. 14.00
  • Utcheckning senast kl 13.00

Golfvagn

Behöver du en vagn under din golfrunda? Kontakta då kansliet. Vi hyr ut fina och moderna trehjulsvagnar som du skjuter framför dig. Vagnarna är utrustade med fotbroms, korg samt paraplyhållare.

service-golfklubbor

Golfklubbor

Tog du inte med dig klubborna? Det är inga problem, du kan hyra klubbor hos oss. Kontakta kansliet och boka innan du kommer, så vi hinner förbereda din utrustning. I setet ingår klubbor, bag och vagn.

Skåp

För att boka

• Alternativ 1
    Kontakta kansliets ordinarie personal
  • Alternativ 2
    Skicka mejl till ekonomi@uddevallagk.se
  • Eget hänglås av god kvalitet.
  • Skåpen är endast avsedd för förvaring av golfutrustning.
  • Klubbens försäkring täcker inte det som förvaras i skåpet, kontrollera att er egna försäkring gör det.
  • Skåpavgift betalas senast 31 januari varje år i annat fall upphör hyresavtalet att gälla med omedelbar verkan.