Golfhall

Golfhall

GOLF ÅRET OM!

Spela - Träna - Umgås

I vår Golfhall kan du spela, träna, tävla och framför allt umgås precis på dina egna villkor!
Du kan boka simulatorn så länge som du behöver och sedan kan du träna närspel på putting-greenen eller tvärt om. Eller du kan välja putting ena gången och simulator nästa gång.
På söndagar har vi enkelt café, så vill du bara titta in för att ta en fika med andra golfare så funkar det också!

Simulatortider

1 november - 31 mars

Måndag - Fredag: 16.00 – 21.00

Lördag - Söndag: 12.00 – 21.00

Ökade öppettider kan förekomma, kolla vårt bokningsschema.

Kontakt för mer information
Kansli 0522 82501
Conny Svahn 0730 38 11 99

Simulator

För att hålla igång sving- och golfkänslan under vintern kan du spela i vår Golfblaster Simultor. Här ges möjlighet att spela på ett 30-tal banor från Europas alla hörn med din egen utrustning, samtidigt som du efter varje slag får en analys av din sving i den inbyggda svinganalysen.

Svinganalys

En analys görs från varje slag i form av bollens utgångsvinkel och hastighet, klubbhuvudets hastighet samt vinkel vid bollträff, svingspår, slaget totala längd samt “carry”, bollens träff på klubbhuvudet och spinn.

Putting

Träna närspelet i vår avdelning för putting.

Bra puttning ger ökat självförtroende, inte bara på greenen, utan även på de längre slagen efterom du då  vet att en miss inte gör så mycket då du kan reparera skadan när du väl kommer till greenen. Man säger att ca 40% av slagen som utförs under en runda är just på och runt greenen.

Du kan välja att träna själv eller varför inte samla några vänner och skapa en egen turnering.

Drop in !

Aktiviter

GOLFHALL

Följ aktiviteterna i Golfhallen här

Kompisträff, kick-off, födelsedag, after-work

Hyr Golfhallen och Spela golf i 5 timmar en eftermiddag kväll (16:00 – 21:00).

För pris från 900 kr för medlemmar eller 1.400 kr för gäster är hallen er och då har ni tillgång till hela lokalen, puttinggreenen samt simulatorn.
Vill ni ha hjälp med att ordna tävlingar eller  med instruktion av simulatorn så ställer vi gärna upp.
En hallvärd finns till hands om så önskas.

Skola, Kommun, Landsting och liknande är välkomna att hyra dagtid!

Hyra av Golfhall förbokas senast veckan innan spel.

Kontakt för bokning eller mer information
Kansli 0522 82501
Conny Svahn 0730 38 11 99