[ SPELA ]

Bokning, Ankomst & Betalning

Min Golf appen ‘MGbokning’ är ett enkelt och smidigt sätt för dig att hålla reda på dina speltider. I appen kan du boka tider, anmäla din ankomst och även betala din greenfee. Appen funkar dessutom oavsett vilken golfbana i Sverige du vill spela på!

Se våra lediga tider och Boka Tid

Välj Bana: Uddevalla Golfbana eller Uddevalla Simulator

Varje spelare som vistas på banan skall ha en inbokad tid och vara ankomstmarkerad.
Gäller hela dygnet, hela året och inga undantag finns.
Utebliven ankomst = No Show.

För Golfbanan gäller

Ankomst meddelas eller markeras senast 15 minuter före bokad starttid.

Kansliet äger rätt att sätta in köande spelare om angivna tider ej hålls. Kansliet kan också sätta ihop två-bollar till fyr-bollar för att få jämnare flyt på banan.

Full Greenfee gäller per dag. Vill man spela två ronder får man boka andra ronden när den första ronden är färdigspelad.

När kansliet är stängd betalas greenfee via Swish 123 614 133 7 – meddelandetext: Greenfee

Om du får förhinder

Får du förhinder och inte kan spela på den tid du bokat, måste du senast 2 timmar innan meddela detta till kansliet eller avboka tiden på Min Golf. Detta gäller även om en 3- eller 4-boll är bokad och någon i bollen fått förhinder.

Ej avbokad tid eller ej anmäld ankomst anses som ”NO SHOW” och följande avgifter faktureras oavkortat: Medlemmar 100 kr, gäster 250 kr.

För Simulator gäller följande

Spel i simulatorn kan bokas fram till  kl.16 dagen innan spel.

Pris per timma oavsett antal spelare.
Medlem 150 kr/tim. Gäst 250 kr/tim.
OBS! Har du aldrig varit i simulatorn tidigare behöver du ta kontakt med oss innan bokning!

Alternativa Bokningssätt

Välj det som passar

Ring vår Tidsbokning

Boka tid genom att ringa