Bokning, Ankomst & Betalning

’Min Golf App’ är ett enkelt och smidigt sätt för dig att hålla reda på dina speltider. I appen kan du boka tider, anmäla din ankomst och även betala din greenfee. Appen funkar dessutom oavsett vilken golfbana i Sverige du vill spela på!

Viktig Information!

Anmäl din ankomst i receptionen senast 15 minuter före bokad starttid. Kansliet äger rätt att sätta in köande spelare om angivna tider ej hålls. Kansliet kan också sätta ihop två-bollar till fyr-bollar för att få jämnare flyt på banan.

Om du får förhinder

Om du får förhinder och inte kan spela på den tid du bokat, måste du senast 1 timma innan meddela detta till tidsbokningen eller avboka tiden på Min Golf. Det gäller även om du bokat en 3- eller 4-boll och någon i bollen fått förhinder.

Ej avbokad tid eller ej anmäld ankomst anses som ”NO SHOW” och följande avgifter faktureras: Medlemmar 100 kr, gäster 250 kr.

Välj det som passar

Välj det som passar