Prova På Kväll för Medlemmar

Hej alla nya medlemmar i Uddevalla Golfklubb!
Vi vill gärna visa vår fina golfhall som ger möjlighet för spel och träning även under lågsäsong!

Uddevalla GK bjuder in nya medlemmar under 2018-2020 till en prova-på-kväll i vår golfhall. Här får ni möjlighet att testa svingen i golfsimulatorn, öva chippar och gå ett varv på puttinggreenen. Klubbor finns att låna!

Vi ger information om hallens öppettider, bokning, priser och bjuder på fika.

Datum: Torsdagen den 13 februari kl 18-21 (öppet hus)

Golfhallen är belägen i centrum på Silverlodsgatan 2, ett stenkast från Kampenhof.

För att kunna planera kvällen är vi tacksamma om ni anmäler er på nedan länk!

Anmälan

Vid frågor, kontakta Petra Jansson, 0731-82 72 33 eller Lotta Löfgren, 0704-82 17 38 (under kvällstid)

Varmt välkomna!

Medlemskommittén Uddevalla Golfklubb