Prenumerera på nya Svensk Golf

Snart har du fått det sista ”ordinarie” numret av Svensk Golf. Årets första tre utgåvor av Svensk Golf kommer ut som vanligt, nr 2/2020 landar i brevlådan om två veckor. Därefter fortsätter tidningen att ges ut till de som tecknat en prenumeration. Teckna senast 30 april för att inte missa någon utgåva 2020

Från maj 2020 slutar tidningen Svensk Golf att automatiskt skickas hem till dig som medlem i en svensk golfklubb.

Just nu kan du prenumerera och samtidigt hjälpa klubben.

För endast 239 kronor får du resterande sex nummer av Svensk Golf under 2020 (ordinarie lösnummerpris 479 kr). Dessutom stöttar Egmont vår klubb med 40 kronor till juniorverksamheten!

Använd denna länk för att komma till Prenumerationen