Greenfeesamarbete

Greenfeesamarbete Torreby*

Under 2019 har fullvärdiga medlemmar i Uddevalla GK fritt spel på Torreby GK under lågsäsong och från den 15 juni till den 15 augusti gäller fritt spel efter klockan 14.00 alla dagar.

Greenfeesamarbete*

Herrljunga GK 250 kr vardag 250 kr helg
Koberg GK 200 kr vardag 275 kr helg
Lundsbrunns GK 200 kr vardag 250 kr helg
Lidköpings GK 200 kr vardag 250 kr helg
Vallentuna 20 starter/vecka

*Gäller endast för fullbetalande medlemmar utan någon form av restriktion i sitt medlemskap. Med fullbetalande (fullvärdiga) medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift får spela obegränsat på hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan form av begränsning.

Greenfeeöverenskommelse BDGF

Vardagar under lågsäsong: måndag-torsdag 1/1 – 31/5 och 1/9– 31/12 betalar fullvärdiga medlemmar en greenfee om 300 kr.
Greenfee: Brastad GK 100 kr och  Norra Backa GK 150 kr.

Allmags GK Lyckorna GK Skaftö GK
Brastad GK Lysekil Holma GK Sotenäs GK
Dagsholm GK Melleruds GK Stenungsunds GK
Dynekilen GK Mjölkeröd GK Strömstads GK
Fjällbacka GK Norra Backa GK Tjörns GK
Forsbacka GK Orust GK Torreby GK
Vardagar under högsäsong: måndag-torsdag 1/6 – 31/8
Alla helger (fredag-söndag) efter kl 14.00
Alla röda dagar efter kl 14.00

Under dessa perioder spelar fullvärdiga medlemmar med en rabatt om 100 kr på ordinarie greenfee.

Rabatt på Brastad GK och  Norra Backa GK 50 kr.

Allmags GK Lyckorna GK Strömstads GK
Brastad GK​ Lysekil-Holma GK Tjörns GK
Dagsholm GK Melleruds GK Torreby GK
Dynekilen GK  Norra Backa GK
Forsbacka GK Stenungsunds GK

Juniorer BDGF

Alla juniorer, upp till och med 21 år, med officiellt handicap och medlemskap i någon av distriktets klubbar, har fritt greenfeespel hos varandra alla dagar hela året.

Mottagande klubbs regler tillämpas vad gäller tidbokning och hcp-regler.

För att det fria spelet ska gälla måste spelaren ringa senast dagen före och kontrollera att det passar mottagande klubb. Detta gäller under den period, då klubben har tidbokning. Spelaren kan då bli hänvisad till annan tid som är bättre ur klubbens synpunkt.

Rabatt BDGF

Rabatten gäller inom distriktet och gäller endast för fullt betalande och fullvärdiga medlemmar, ej vardags-eller greenfeemedlem.

BDGF Samarbete 2019