UGK i Media

Resultat av sökning online

År 2017

Uddevalla Open - Paraidrott - Special Olympics

Fotboll, Golf, bowling och Race-Running. Ett samarrangemang mellan IK Oddevold, Uddevalla GK och RBU Uddevalla

År 2016

Så anpassade Uddevalla sin anläggning

På Uddevalla Golfklubb har man skapat en bana som är helt tillgänglighetsanpassad. Det gör anläggningen unik i sitt slag, inte bara i Sverige utan i hela Europa. Se hur arbetet har gått till och vad som krävs för att lyckas.

År 2012

Presentation av Uddevalla GK

Film  skapad för Uddevalla Golfklubbs dåvarande hemsida.

År 1994

Reportage från TV Fyrstad

Reportage om fritidens ökande betydelse. Enligt SCB tar fritiden 1/5 av dygnet. Samtal med Benny Ruus, Katarina Andrén, Nils Carlsson, Bengt Hedström, Kent Kjell, Olle Ekelund, Bengt Knipplén och Bertil Ljungqvist från Uddevalla Golfklubb och Lyckorna Golfklubb,

År 2014

Ombyggnation av hål 3

En video om Uddevalla Golfklubb Hål 3 ombyggnation

År 2018

Golf Året Runt

Uddevalla Golfklubb är en ideell förening som bedriver verksamhet, mestadels ute på Bången, i form av golfspel från april till oktober varje år. Vi har också en inomhushall på Silverlodsgatan inne i Uddevalla där det finns en golfsimulator och en stor puttmatta.