UDDEVALLA GOLFKLUBB

KLUBB

Aktivitetskalender

Undrar du vad som händer på klubben. Här hittar du alla aktiviterer som arrangeras av Uddevalla Golfklubb.

Medlemsidor

Här hittar du våra medlemssidor. Det är sidor där var och en kommitté själv handhar sitt innehåll. Gå gärna med i någon/några av våra kommittéer, de har alltid något kul på gång…

Golf & Etikett

Vi hoppas att alla ska trivas hos oss oavsett om du är medlem eller gäst. För att underlätta har vi tagit fram några enkla förhållningssätt runt vett och etikett.

Miljöpolicy

Uddevalla Golfklubb värnar om miljön på alla områden och vårt miljöarbete präglas av ständig förbättring.

Banrekord

Nyfiken på vem som har banrekord på vår bana?

Hole in One

Vilka har gjort Hole in One genom tiderna?

UaGK i Media

Här presenteras några artiklar och video som som visar att Uddevalla Golfklubb satt sina spår i historien.

Om Oss

Hos oss spelar du golf året runt. Uddevalla Golfklubb har en vacker bana med underhållande design.
Under Off-Säsong spelar vi också i vår inomhushall med simulator och puttting greener.

Kontakta Oss

Vill du komma i kontakt med styrelsen, kommittéledare , vår Pro eller någon annan på klubben så hittar du kontaktuppgifter här.

“Golf är ett spel i vilket en boll med fyra centimeters diameter placeras på ett klot med tolvhundraåttiosju mils diameter. Det hela går ut på att slå den lilla bollen utan att nudda klotet”

- JOHN CUNNINGHAM -