Julkampanj på Golfhäftet!

Köp 2 Golfhäftet 2020 för 900 kronor (Uddevalla GK sponsrar med 90 kr vid köp av två) och få en gåva + en månads Storytel per Golfhäftet på köpet!

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee.
Här hittar du de golfbanor där du kan spela, Golfhäftet/Golfbanor

Köper du Golfhäftet inkl. PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS tider.
Tiderna då PLUS gäller, publiceras på Golfhäftet/Tider eller i Golfhäftets App. Golfhäftet PLUS köper du till för 199 kronor.

Du stödjer Uddevalla GK genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Du beställer enkelt genom att:

• besöka klubben. Bången – tis och tor, Golfhallen mån, ons, lör och sön
  • kontakta Kansliet på tel 0522-825 01