Under Omarbetning

Hemsidan är under omarbetning och det tar sin lilla tid.
En del sidor är klara medan andra fortfarande återstår, de uppdateras efter hand som de blir klara.

En hemsida är en ständig process och nytt material tillkommer allt eftersom. Titta gärna in med jämna mellanrum och se vad som tillkommit sedan sist.

Uddevalla Golfklubbs hemsida byggs upp i en responsiv miljö, vilket gör att bilder och text ska gå lika bra att se på en stationär dator, som på läsplatta eller mobil. Ett undantag är de så kallade widgetar som vi använder och som skapats av Svenska Golfförbundet, de är tyvärr inte responsiva och det gör att när du ser dem i t.ex. mobilen så måste du skrolla ut till höger för att se hela widgeten. Dessa widgetar är bland annat bokningsschemat och tävlingskalendern.