Kurs Golfregler Nivå 1

Bohuslän Dals Golfdistriktsförbund anordnar i samarbetet med distriktets golfklubbar under vintern 2020 utbildning i ”Golfregler Nivå 1”.
Tid: Söndag 1 mars kl. 09.30-16.30. Plats: Uddevalla Golfklubb.

För vem: Den som är intresserad. Inga förkunskapskrav.

Bakgrund: 2019 börjar ett nytt regelverk för golf att gälla. Vi har nu spelat ett år med de nya reglerna. Mycket blev som man hade tänkt sig men inte allt. Under det gångna året har en hel del förtydligande publicerats av R&A hur de nya reglerna skall tolkas. Utbildningen är framtagen av R&A och översatt av Svenska Golfförbundet.

Syfte: Att ge grundkunskaperna och svara på frågor om golfens regelverk

-till dig som aktiv golfare

-till dig som aktiv inom klubbens tävlingsverksamhet

-till dig som är aktiv i andra spelande kommittéer (bl.a. Dam-, Herr-, Senior-, Junior-, Bankommitté)

Kursomfattning: En heldag.

Kostnad: Ingen kursavgift. Lunch och fika finns att köpa i restaurangen.

Anmälan: Till Bente Aaen per mail senast 2019-02-20. bente.aaen@allansson.se.

Kurslitteratur?

Regler för golfspel 2019– ”Spelarens upplaga”. Kan köpas i kansliet för 40 kr.

Har du frågor?

Kontakta: Bente 070-338 96 67 eller Pelle Florén 070-377 68 81