GameBook Junior

Genom Golf GameBook Junior Program får alla juniorer 13–21 år gratis guldmedlemskap om de synkar Golf GameBook med Min Golf Bokning. Det gör appen reklamfri och ger bland annat tillgång till avancerad statistik.

Alla golfklubbar får också tio fria guldmedlemskap, så att ledare och tränare kan kommunicera med sina juniorer via appens sociala flöden.

Utmana Hurtig, Hiljemark, Sörenstam och Stenson

Golf GameBook Junior Program Challenges är en serie utmaningar för juniorer. Varje Challenge har ambassadörer som är profiler från golfen, men även från fotbollen. Redan nu kan du gå med i den första utmaningen med fotbollsprofilerna Lina Hurtig & Oscar Hiljemark, som pågår till 7 juni.

Under sommaren kommer ytterligare fyra utmaningar med Annika Sörenstam, Linnea Ström & Marcus Kinhult, Madelene Sagström samt Henrik Stenson & Fanny Sunesson.

Är du junior dyker de upp under ”Utmaningar” i appen. Gå med och tävla om äran och unika priser från ambassadörerna och Golfstore!

TRIVSEL & GOTT SPEL​

UGK är en förening som i det stora hela drivs med ideellt arbete. Det är våra medlemmar som ser till att allt flyter som det ska.

Här i Senaste Nytt kan du läsa sådant som greenkeeper, banarbetare, kommittéer, styrelse, partners och andra delar med sig av.