Förändringar i Gräsroten 2020

Eftersom Svensk Elitfotboll (SEF) har en ny huvudsponsor sedan årsskiftet har de sagt upp samarbetet med Gräsroten för sina 32 anslutna föreningar. Du kan därför inte längre välja att stödja föreningar i Allsvenskan och Superettan eller deras undersektioner via Gräsroten.

Vid förra årets utbetalning fick 8 556 anslutna föreningar ta del av 50 miljoner kronor från Gräsroten. Förhoppningsvis kan du hitta någon annan förening du vill stödja med dina spel. Varför inte en lokal förening nära dig? Dina val är viktiga för att fortsätta utveckla ungdomsidrotten i Sverige!

De aktuella föreningarna lämnade Gräsroten 20 december 2019 och därför kommer pengar att betalas ut för poängen de tillgodoräknat sig till dess.

I och med utträdet av fotbollsföreningarna justeras också totalbeloppet som kommer att betalas ut via Gräsroten i november. Den nya summan blir 42 miljoner kronor till landets idrottsföreningar.

Ge ditt stöd till Uddevalla Golfklubb

Välj oss här!