Krögargolf

Reservera lördagen den 8 augusti för då blir det Krögargolf i form av fyrmannascramble och fest på kvällen. Uddevalla GK fyller 30 år i år så vi passar på att fira lite den här dagen.

Tävlingen startar klockan 09.00 på morgonen och ni som startar tidigt hinner hem några timmar innan ni återvänder för en helkväll med trubadur och grejer. Men det går självklart bra att tillbringa en heldag på Bången också.

Kostnad för tävlingen är 300 kr per person och då ingår grillbuffé efter rundan. Vi kommer också ha närmast hål på alla par treor och rakast drive på hål sex för endast 50 kr. Eventuell tävlingsgreenfee är 200 kr för våra gäster som givetvis är varmt välkomna till den här tävlingen.

Överskottet i tävlingen går till Cancerfonden som du gärna får swisha ett bidrag till under tävlingsdagen.

Swisha till 90 1951 4. Skriv meddelandet “BESEGRA 22770 [ditt namn]”. Om du inte skriver ditt namn blir gåvan anonym.

Vi utmanar er att swisha 25 kr för varje birdie och 100 kr för varje eagle ni gör i laget den här dagen.

Det blir också ett fantastiskt prisbord eller vad sägs om följande sponsorer:

• KustCharken
  • Smögens Kafferosteri
  • Vitamin Well
  • Sia Glass
  • Cloetta
  • S-Blommor
  • Gröna Gårdar
  • Jürss Mejeri
  • Preem
  • Fiskgrossisten i Lysekil
  • Klara Golf

Anmälan sker lagvis eller individuellt. Om du anmäler dig individuellt så lottas du ihop med 2-3 andra spelare. Välkomna med er anmälan.

Till Tävlingskalendern →

08 aug 2020