Golfhäftet 2020

Erbjudande! Nu erbjuder vi 2 st Golfhäfte för endast 900 kr

och Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 950 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. Betalar du 465 kr för ett Golfhäfte, betyder det att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Det finns även Golfhäftet PLUS som kostar 694 kr (alternativt kan du uppgradera ditt vanliga Golfhäfte för 199 kr och det ger dig möjlighet att spela flera rundor på samma bana med reducerad greenfee på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller, publiceras på Golfhäftets App eller på sidan nedan.

Köp Golfhäftet hos oss!

Köp 2 st Golfhäftet 2020 till rabatterat pris och få en gåva samt 30 dagar fritt Storytel på köpet!
Gåvan är sedvanligt ett par golfstrumpor, en golfhandduk eller en golfhandske. När vi registrerat ditt köp får du ett mail från Golfhäftet där du gör ditt val/beställning.

Beställning

Fyll i formulärets alla rutor och skicka. Väljer du leverans skicka så tillkommer porto om 10 kr.

Betalningsalternativ

1. Betala med ditt bankkort via ’Min Golf’
  2. Betala med Swish 123 614 133 7
  3. Betala via Bankgiro 5383-0493