Så här betalar du din Årsavgift

Alla avgifter gällande medlemskap, skåp m.m. läggs upp via Min Golf.
Runt den 10 november varje år hittar du dina avgifter för nästkommande år.
Gör du en medlemskapsansökan för nytt/återupptaget medlemskap så syns dina avgifter så snart du sänt in ansökan.
Vill du ändra inför nästkommande år

Den som vill ändra medlemskapstyp eller begära utträde, skall meddela detta till ekonomi@uddevallagk.se senast den 30 november. Alla medlemstyper är löpande vilket innebär att även juniorer som inte avser spela nästkommande år måste säga upp sitt medlemskap.

Rätt uppgifter i Min Golf

Det är viktigt att det finns rätt uppgifter upplagda i Min Golf. Har ni kanske bytt adress eller mail så ber vi er att gå in och ändra era uppgifter. Detta är vårt enda sätt att kontakta er på. Du hittar inloggning till Min Golf här

Friskvård

För er som vill utnyttja ert friskvårdsbidrag så är det spelavgiften man har rätt att söka för och betalning via Min Golf ett bra alternativ, då du får ett kvitto som innehåller all information Skatteverket efterfrågar.

För att betala avgiften följ stegen nedan
  • Logga in på Min Golf genom att klicka här
  • Klicka på ‘Mina Inställningar’.
  • Klicka på ‘Betalningar’.
  • Bocka i de avgifter du skall betala
  • Välj ‘Betala’ för att betala med bankkort eller ‘Ansök om betalning via Autogiro’, om du föredrar det och följ anvisningarna. (Du behöver inte logga in, det valet gäller bara den som vill ansöka om More Golf kort. Gå istället till “Betalning utan inloggning”). Sedan kan du välja om du vill betala med Kort, Swish, faktura eller autogiro.
  • Bocka i samtliga dina avgifter och betalningen genomförs, du får sedan omgående en kvittens via e-post.

Är ni flera i familjen behöver ni göra en betalning per golf-id för samtliga i familjen!

Vill ni lösa familjemedlemskap eller livstidsmedlemskap, kontakta ekonomi@uddevallagk.se.

Autogiro

Ni som redan har autogiro behöver inför nytt år endast meddela om ni vill ändra betalsätt. Autogirot löper annars automatiskt vidare och ni kan bortse från info gällande webbetalning. Autogirokunder som vill ha kvitto för friskvårdsbidrag kan kontakta ekonomi@uddevallagk.se

Alternativa betalningssätt

Delbetalning kan erhållas via ‘Min Golf’.
Vill man betala via klubbens bankgiro går det givetvis bra. Ange Golf-Id som meddelande. Bankgiro 5383-0493.
Likaså är klubbens Swish ett alternativ. Ange Golf-Id i meddelandefältet. Swish 123 614 13 37

Ut och resa?

Var vid årsskifte uppmärksam på att spelavgifter inaktiveras första dagen på det nya året. Om du ska resa i början på året eller över ett årsskifte så kom ihåg att betala dina årsavgifter innan du ger dig iväg.

Saknas något?

Har ni fler frågor gällande medlemskap eller avgifter hör gärna av till ekonomi@uddevallagk.se.

Vi ser vi fram emot att möta er i ännu en härlig utesäsong 2021!