Info om Årsavgifter 2021

I år liksom förra året kommer alla avgifter gällande medlemskap, skåp m.m. läggas upp via Min Golf. Gå in och titta runt 10 november så hittar du dina avgifter för 2021.
Vill du ändra inför 2021

Ni som vill ändra medlemskapstyp eller begära utträde, skall meddela detta till ekonomi@uddevallagk.se senast den 30 november. Alla medlemstyper är löpande vilket innebär att även juniorer som inte avser spela 2021 måste säga upp sitt medlemskap.

Rätt uppgifter i Min Golf

Det är viktigt att det finns rätt uppgifter upplagda i Min Golf. Har ni kanske bytt adress eller mail så ber vi er att gå in och ändra era uppgifter. Detta är vårt enda sätt att kontakta er på. Du hittar inloggning till Min Golf här

Friskvård

För er som vill utnyttja ert friskvårdsbidrag så är det spelavgiften man har rätt att söka för och betalning via Min Golf ett bra alternativ, då du får ett kvitto som innehåller all information Skatteverket efterfrågar.

För att betala avgiften följ stegen nedan
  • Logga in på Min Golf genom att klicka här
  • Klicka på ‘Mina Inställningar’.
  • Klicka på ‘Betalningar’.
  • Bocka i de avgifter du skall betala
  • Välj ‘Betala’ för att betala med bankkort eller ‘Ansök om betalning via Autogiro’, om du föredrar det och följ anvisningarna. (Du behöver inte logga in, det valet gäller bara den som vill ansöka om More Golf kort. Gå istället till “Betalning utan inloggning”). Sedan kan du välja om du vill betala med Kort, Swish, faktura eller kredit.
  • Bocka i samtliga dina avgifter och betalningen genomförs, du får sedan omgående en kvittens via e-post.

Är ni flera i familjen behöver ni göra en betalning per golf-id för samtliga i familjen!

Vill ni lösa familjemedlemskap eller livstidsmedlemskap, kontakta ekonomi@uddevallagk.se.

Autogiro

Ni som haft autogiro 2019 behöver endast meddela om ni vill ändra betalsätt. Autogirot löper annars automatiskt vidare och ni kan bortse från info gällande webbetalning. Autogirokunder som vill ha kvitto för friskvårdsbidrag kan kontakta ekonomi@uddevallagk.se.

Alternativa betalningssätt

Vill man betala via klubbens eget bankgiro går det givetvis också bra. Ange Golf-Id som meddelande. Bankgiro 5383-0493.
Likaså är klubbens Swish ett alternativ. Ange Golf-Id i meddelandefältet. Swish 123 614 133 7

Ut och resa?

Var uppmärksam på att innevarande spelavgifter inaktiveras vid årsskiftet så kom ihåg att betala 2021 års avgifter innan du ger dig iväg.

Saknas något?

Har ni fler frågor gällande medlemskap eller avgifter 2021 hör gärna av till ekonomi@uddevallagk.se.

Vi ser vi fram emot att möta er i ännu en härlig utesäsong 2021!