Information om Årsavgifter 2020

Snart är utesäsongen 2019 till ända och vilken fantastisk säsong vi haft. Många vill spela på vår anläggning och vi har haft åtskilliga nya besökare, såväl 'Golfhäfte-turister' som tyskar, fransmän, holländare, norrmän och andra nationaliteter.

Fakturering av årsavgifter 2020

Från och med i år kommer alla avgifter gällande medlemskap faktureras via Min Golf. Detta för att spara miljön, slippa en massa kostnader för porto och bättre administrering. Gå in och titta så hittar du dina avgifter för 2020.

Vill du ändra inför 2020

Ni som vill ändra medlemskapstyp eller begära utträde, skall meddela detta till ekonomi@uddevallagk.se senast den 30 november. Alla medlemstyper är löpande vilket innebär att även juniorer som inte avser spela 2020 måste säga upp sitt medlemskap.

Rätt uppgifter i Min Golf

Det är viktigt att det finns rätt uppgifter upplagda i Min Golf. Har ni kanske bytt adress eller mail så ber vi er att gå in och ändra era uppgifter. Detta är vårt enda sätt att kontakta er på. Du hittar inloggning till Min Golf här

Friskvård

För er som vill utnyttja ert friskvårdsbidrag så är det spelavgiften man har rätt att söka för och betalning via Min Golf ett bra alternativ, då du får ett kvitto som innehåller all information Skatteverket efterfrågar.

För att betala avgiften via Min Golf följ stegen nedan

• Logga in på Min Golf genom att klicka här
  • Klicka på ‘Mina Inställningar’.
  • Klicka på ‘Betalningar’.
  • Bocka i de avgifter du skall betala
  • Välj ‘Betala’ för att betala med bankkort eller ‘Ansök om betalning via Autogiro’, om du föredrar det och följ anvisningarna. (Klicka inte på ‘Lägg till kontokort’, den knappen gäller bara den som vill ansöka om More Golf kort.)
  • Betalningen är genomförd och du får omgående en kvittens via e-post.

Är ni flera i familjen behöver ni göra en betalning per golf-id för samtliga i familjen!

Vill ni lösa familjemedlemskap eller livstidsmedlemskap, kontakta ekonomi@uddevallagk.se.

1. Logga in på Min Golf
2. Gå till ¤Mina Inställningar
3. Klicka på ¤Betalningar
4. Välj Avgifter och Betala
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Föregående
Nästa

Hjälp med att betala

Tycker du att det verkar krångligt att betala? Beppe jobbar i Golfhallen måndag och torsdag 09.00 – 16.00 samt lördagar 12.00 – 18.00 under november månad. Gå in till honom så hjälper han dig med det du behöver hjälp med.

Bankgiro

Vill man få en traditionell faktura och betala via bankgiro går det givetvis också bra. Kontakta i så fall ekonomi@uddevallagk.se.

Autogiro

Ni som haft autogiro 2019 behöver endast meddela om ni vill ändra betalsätt. Autogirot löper annars automatiskt vidare och ni kan bortse från info gällande webbetalning och pappersfaktura. Autogirokunder som vill ha kvitto för friskvårdsbidrag kan kontakta ekonomi@uddevallagk.se.

Ut och resa?

Var uppmärksam på att innevarande spelavgifter inaktiveras vid årsskiftet så kom ihåg att betala 2020 års avgifter innan du ger dig iväg.

Saknas något?

Har ni fler frågor gällande medlemskap eller avgifter 2020 hör gärna av till ekonomi@uddevallagk.se.

Vi ses i Golfhallen och så ser vi fram emot en ny härlig utesäsong 2020!