Arbetet med Årets alla Tävlingar pågår för fullt!

Tävlingskommittén har klart med ett 20-tal tävlingar även i år.

Vi startar redan i april med KM Match som kommer spelas i två klasser, scratch och hcp, under nästan hela säsongen. Den 12 april arrangerar vi årets första stora tävling, en tremanna Påskscramble. Till den tävlingen kan man antingen anmäla sig som ett lag eller individuellt och då lottas man ihop med två andra spelare.

Vidare har vi en ny tävling för i år den 10 maj som heter Golfresan On Tour. Det är en partävling som spelas som scramble och det vinnande paret i den tävlingen vinner en resa på plats, alltså inget finalspel och liknande.

Under sommaren återkommer våra numera traditionsenliga tävlingar såsom Golfhäftet Trophy, Lindblads Sommarkamp och Volvo World Golf Challenge.

Vi har inte bara par- och lagtävlingar utan i år har vi ökat antalet singeltävlingar med bla en tävling fredagen den 1 maj. Den tävlingen består av två klasser där A-klassen spelar slaggolf och B-klassen spelar poängbogey.

Anmälan till samtliga tävlingar är redan öppen så det är bara att gå in i Tävlingskalendern via hemsidan eller Min Golf och titta på vad som bjuds och anmäla sig redan nu. Vi kan också rekommendera helgen 1–2 augusti för den som vill se högklassig juniorgolf. Då kommer Västsveriges bästa ungdomar och gör upp om värdefulla rankingpoäng på vår bana.

Så kika gärna in på Tävlingskalendern och kolla in våra tävlingar.

Varmt välkommen att anmäla dig!