Greenfeesamarbete

Greenfeesamarbete för medlemmar med fullvärdigt medlemskap

Ekarnes GK 200 kr helgfri vardag 275 kr helg
Koberg GK 200 kr helgfri vardag 275 kr helg
Lundsbrunns GK 200 kr helgfri vardag 250 kr helg
Lidköpings GK 200 kr helgfri vardag 250 kr helg

Gäller endast för fullbetalande medlemmar utan någon form av restriktion i sitt medlemskap. Med fullbetalande (fullvärdiga) medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift får spela obegränsat på hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan form av begränsning.

Greenfeeöverenskommelse BDGF

Vardagar under lågsäsong: måndag-torsdag 1/1 – 31/5 och 1/9– 31/12 betalar fullvärdiga medlemmar
en greenfee om 250 kr. Greenfee: Brastad GK 100 kr och Norrabacka Golf Fjällbacka 150 kr.

Allmags GK Lyckorna GK Skaftö GK
Brastad GK Lysekil Holma GK Sotenäs GK
Dagsholm GK Melleruds GK Stenungsunds GK
Dynekilen GK Mjölkeröd GK Strömstads GK
Fjällbacka GK NorraBackaGolf Fjällbacka Tjörns GK
Forsbacka GK Orust GK Torreby GK
Vardagar under högsäsong: måndag-torsdag 1/6 – 31/8
Alla helger (fredag-söndag) efter kl 14.00
Alla röda dagar efter kl 14.00

Under dessa perioder spelar fullvärdiga medlemmar med en rabatt om 100 kr på ordinarie
greenfee. Rabatt på Brastad GK och Norrabacka Golf Fjällbacka 50 kr.

Allmags GK Forsbacka GK Stenungsunds GK
Brastad GK​ Lyckorna GK Tjörns GK
Dagsholm GK Melleruds GK Torreby GK
Dynekilen GK NorraBackaGolf Fjällbacka

Juniorer

Alla juniorer, upp till och med 21 år, med officiellt handicap och medlemskap i någon av distriktets klubbar, har fritt greenfeespel hos varandra alla dagar hela året.

Mottagande klubbs regler tillämpas vad gäller tidbokning och hcp-regler.

För att det fria spelet ska gälla måste spelaren ringa senast dagen före och kontrollera att det passar mottagande klubb. Detta gäller under den period, då klubben har tidbokning. Spelaren kan då bli hänvisad till annan tid som är bättre ur klubbens synpunkt.

Rabatt

Rabatten gäller inom distriktet och gäller endast för fullt betalande och fullvärdiga medlemmar, ej vardags-eller greenfeemedlem.

Greenfeerabatt-2018